Tűz és munkavédelmi dokumentációk elkészítése

Tűzvédelmi dokumentácik elkészítése Miskolc

Legfontosabb dokkumentumok

Tűzvédelmi szabályzat: A gazdálkodó tevékenységet folytató magánszemélyeknek, a jogi személyeknek tűzvédelmi szabályzatot kell készíteniük, ha a munkavégzésben részt vevő családtagokkal együtt ötnél több munkavállalót foglalkoztatnak.

Kockázat elemzés: A munkáltató a kockázatelemzést, kockázatértékelést, a kockázatbecslést és a megelőző intézkedések meghatározását a tevékenység megkezdése előtt, azt követően indokolt esetben és meghatározott időszakonként köteles elvégezni. A kockázatértékelés felülvizsgálata legalább 3 évente kötelező amennyiben indokolt eset nincs.

Kockázatértékelés: A munkáltatónak rendelkeznie kell kockázatértékeléssel, amelyben köteles minőségileg, illetve szükség esetén mennyiségileg értékelni a munkavállalók egészségét és biztonságát veszélyeztető kockázatokat, különös tekintettel az alkalmazott munkaeszközökre, veszélyes anyagokra és keverékekre, a munkavállalókat érő terhelésekre, valamint a munkahelyek kialakítására. 

Ki végezheti az elkészítést?

A tűz és munkavédelmi dokumentáció, kockázatértékelés, műszaki leírás elkészítése, szabályzat aktualizálása szaktevékenységnek számít, ezért csak a megfelelő szakképzettséggel rendelkező szakember készítheti el.

Szeretné profi csapatra bízni a tűz és munkavédelmi dokumentációk elkészítését?

Töltse ki egyszerű ajánlatkérő űrlapunkat és kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.