Tűz és Munkavédelem Ajánlatkérés

Szeretné kiszervezni cége tűz és munkavédelemmel kapcsolatos feladatait? A lehető legjobb helyen jár! Töltse ki űrlapunkat és kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Az ajánlatkéréshez töltse ki a lenti mezőket.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Miért érdemes ránk bíznia?

Levesszük Az ÖN Válláról a terhet

Nem kell többet a kacifántos jogszabályokkal foglalkozni. Levesszük az Ön válláról ezt a terhet. Azt kínáljuk, ami a legfontosabb a vállalkozása számára: nyugalmat és biztonságot!

Pénzt spórolunk meg Önnek

A jogszabályok figyelmen kívül hagyása óriási pénzbírságokkal és visszafordíthatatlan károkkal járhat. Ha minket választ, akkor garantáltan nem kell többé aggódnia a több százezer forintos bírságoktól.

Segítünk megelőzni a bajt

Ne engedje, hogy megtörténjen a baj! Felülvizsgáljuk és közösen együttműködve kialakítunk egy átlátható, biztonságos tűz-és munkavédelmi hátteret az Ön cégének. Előzzük meg közösen a problémát!

Feldolgozzuk a beküldött ajánlatkérést, majd ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot

Amikor megérkezik részünkre az Ön által küldött ajánlatkérés, kollégáink azonnal megkezdik annak feldolgozását. Hétköznap általában ezt 24 órán belül elvégezzük. Ezt követően a megadott elérhetőségek egyikén felvesszük Önnel a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk személyes konzultációra.

Ha az ajánlatkérés előtt még szeretne tőlünk kérdezni, azt megteheti elérhetőségeink bármelyikén.

Személyes konzultáció során kidolgozzuk a részleteket és elküldjük a Pontos árajánlatot

A személyes találkozás vagy helyszíni bejárás során lehetőségünk lesz részletesen átbeszélni, hogy pontosan milyen tűz-és munkavédelemmel kapcsolatos szolgáltatásokra van szüksége az Ön cégének. Ezt követően csapatunk kidolgozza a részleteket és elküldjük Önnek a pontos árajánlatunkat. Amint az árajánlat elfogadásra kerül, elkészítjük a szerződést és meg is kezdhetjük a közös munkát.

Ha kérdése maradt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Kiemelt partnereink

Kapcsolat

ÜZLETHELYISÉG

3531 Miskolc
Kiss Ernő u. 15/A.

ELÉRHETŐSÉG
NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 07:30 – 15:30
Szombat-Vasárnap: Zárva

Nyitvatartás változhat áthelyezett munkanapokon vagy piros betűs ünnepnapokon!