Rólunk

Miskolci cégünk 1992 óta foglalkozik tűz és munkavédelemmel kapcsolatos szolgáltatásokkal. Célunk, hogy olyan magánszemélyeknek és cégeknek nyújtsunk átlátható tűz- és munkavédelmi szolgáltatást, akik szeretnének biztonságos környezetet teremteni, valamint megszeretnének felelni a szigorú törvényi előírásoknak is. Tűz- és munkavédelmi szolgáltatásaink teljesen személyre szabottak, így a partnerünk jelenlegi helyzetének és igényeinek megismerését követően készítünk ajánlatot és kezdjük el a közös munkát.

Rugalmas hozzállás

A szerződés feltételeit mindig rugalmasan, a megrendelő igényeihez igazítjuk.

Gyors megoldások

Bármilyen tűz -és munkavédelem kapcsolatos problémára van megoldásunk.

ISO 9001 Tanúsítvány

Nemzetközileg elismert ISO 9001 minőségirányítási szabvánnyal rendelkezünk.

Átfogó tanácsadás

Új ügyfelek esetén helyszíni bejárás során átfogó és gyors tanácsadást biztosítunk.

Akik már minket válaszottak

Előzzük meg közösen a bajt!

Tűzvédelem

Egy véletlen tűz következtében nem csak hatalmas kár érheti Önt és a cégét, de súlyos tűzvédelmi bírsággal is sújtják a kiderült hiányosságok miatt. Bízza ránk cége tűzvédelemmel kapcsolatos feladatait és Ön nyugodt lehet, hogy az intézménye biztonságban van és egy hatósági ellenőrzésen sem fogják bírsággal sújtani. A tűz elleni védekezés, röviden tűzvédelem, kiemelt szerepet kap egy vállalkozás szabályos és megfelelő működésében. A baj megelőzését kell szem előtt tartani, ezért a tűzvédelem legfontosabb feladata tehát mindig  a megelőzés és a jövőben kialakuló tűzesetekre való felkészülés.

Munkavédelem

A munkavédelem célja a szervezetten munkát végzők egészségének, munkavégző képességének megóvása, és a munkakörülmények humanizálása. A személyi és tárgyi feltételeket olyan módon kell megteremteni, hogy megelőzhessük a munkabaleseteket és a foglalkozással összefüggő megbetegedéseket. A munkavédelmen belül a munkahelyeknek rendelkezniük kell munkavédelmi szabályzattal, melynek feladata, hogy bemutassa az adott munkahelyen jelentkező veszélyforrásokat, valamint az ellenük történő védekezés rendszerét, szabályait.

Kapcsolat

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 07:30 – 15:30
Szombat-Vasárnap: Zárva

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Az ajánlatkéréshez töltse ki a lenti mezőket.

Rövid cég információk

Cégnév

"KO-VA" Tüzvédelmi és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely

3531 Miskolc, Kiss Ernő u. 15/a.

Alapítás éve

1992